Ο στόχος μας

Πηγαίνοντας κόντρα στη δύναμη της κρίσης η εταιρεία Doorway  σφραγίζει  την ομορφιά και την ασφάλεια σε κάθε πόρτα. Ακολουθώντας  το σύγχρονο ευρωπαϊκό πάθος για στυλ σας προσφέρουμε μια εξαιρετική  επιλογή από πόρτες ασφαλείας, πόρτες εισόδου πολυκατοικίας, πόρτες εσωτερικού χώρου, κάγκελα ασφαλείας, πάνελ αλουμινίου καθώς και μεγάλη ποικιλία από κλειδαριές.

Η Doorway είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια  του σπιτιού και της οικογένεια σας καθώς και  για οποιοδήποτε επαγγελματικό σας χώρο. Για αυτό γίνονται όλες οι απαραίτητες τεχνικές μελέτες στον χώρο σας από τους άρτια εκπαιδευμένους  μηχανικούς της εταιρείας μας εντελώς δωρεάν για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας που πιθανόν να έχετε. Σε όλη την Ελλάδα η Doorway είναι γνωστή για την υπεροχή και την ποιότητα που προσφέρει.

Τα προϊόντα της εταιρείας είναι ελληνικής κατασκευής με εγγύηση με όλα τα απαραίτητα  πιστοποιητικά του ΕΛΟΤ της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και  ISO 9001:2000 στις πόρτες ασφαλείας.Μεγάλη γκάμα προϊόντων αισθητικής και ποιότητας θα βρείτε στην συνέχεια της ιστοσελίδα μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 100%

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 100%

Η ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία μας, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους παραγωγούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό αυξάνει συνεχώς το δυναμικό της για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Είμαστε υπεύθυνοι για την σωστή επιλογή του καταναλωτή όσον αφορά την ασφάλεια και έπειτα την αισθητική του προιόντος . Εμείς θα σας προτείνουμε και εσείς θα μας ακούσετε και θα μας εμπιστευθείτε. Το αποτέλεσμα θα το κρίνετε και θα το σχολιάσετε εσείς στην ιστοσελίδα μας με το δικό σας comment.
DOORWAY-HELLENIC TECHNOLOGIES

DOORWAY-HELLENIC TECHNOLOGIES

Το τμήμα marketing της εταιρείας σε συνεργασία με την εταιρεία Hellenic technologies μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες web development στην Ελλάδα συνεργάζεται καθημερινά και ανανεώνει συνεχώς το διαδύκτιο και όλα τα μέσα διαφήμισης με καινούργια προιόντα ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για την σωστή παροχή υπηρεσιών μας .
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Η εταιρεία μας δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να δημιουργήσουνε custom 100% μοναδικά προιόντα ακριβώς με τα στοιχεία και τις προδιαγραφές που επιθυμούν χωρίς καμία extra χρέωση. Το πρωτότυπο δεν αντιγράφεται..επιλογή μόνο από την DOORWAY.
ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό της εταιρείας με πολυετή εμπειρία στον χώρο είναι δίπλα στον καταναλωτή καθημερινά .Οι μηχανικοί της εταιρείας σε συνεργασία με τα εξειδικευμένα συνεργία τοποθέτησης συνεργάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η εταιρείας μας παρέχει τηλεφωνική υποστήριξη (free technical support) σε όλους τους πελάτες της καθημερινά. Καλέστε μας ,ενημερώστε και εμείς θα σας συνδέσουμε με την γραμμη υποστήριξης.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (E-SHOP)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (E-SHOP)

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα αγοράς οποιουδήποτε προιόν της εταιρείας μας μέσω του νέου μας ηλεκτρονικού καταστήματος .Όλα τα προιόντα μας είναι ενημερωμένα πλήρως στην σελίδα μας για να μπορεί ο καταναλωτής να κάνει την σωστή επιλογή.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

H εταιρεία μας εξυπηρετεί όλη την αττική για παραγγελίες και τοποθετήσεις όπως επίσης και πανελλαδική αποστολή των προιόντων μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε συνεργασία με αξιόπιστες μεταφορικές αττικής με εγγύηση σωστής παράδοσης. Αναλαμβάνουμε τοποθέτηση και εκτός αττικής με την ανάλογη χρέωση μεταφορικών.

ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η Εταιρεία μας καλύπτει τις εργασίες της , με εγγύηση 5 ετών , με την οποία
υποχρεώνεται σε αποκατάσταση βλαβών επί της λειτουργίας της πόρτας, οι οποίες
οφείλονται σε δική της υπαιτιότητα. Αναφέρουμε πως η εγγύηση μας δεν καλύπτει
βλάβες από μη υπαιτιότητα της εταιρείας
ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της εταιρείας έρχονται δωρεάν στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα για την μελέτη του χώρου και να σας δώσουν γραπτή προσφορά να την συγκρίνετε με αντίστοιχες τιμές που σας έχουν δοθεί. Καλέστε μας ,δώστε μας τα στοιχεία σας και τα υπόλοιπα αφήστε εμάς να τα φροντίσουμε.
ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η εταιρείας μας για δίνει την δυνατότητα πληρωμής των αγορών σας μέσω μηνιαίων δόσεων σε συνεργασία με την viva payments. Ενημερωθείτε τηλεφωνικά για παραπάνω πληροφορίες .
ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Είμαστε κοντά σας όποτε μας χρειαστείτε. Η DOORAWAY σας παρέχει 24άωρη γραμμή επικοινωνίας σε κινητό τηλέφωνο σε περίπτωση ανάγκης. Η διάριξη ενός κτηρίου αποκαθίσταται αυθημερόν . Καλέστε μας για ραντεβού, ενημερώστε για την διάριξη και σε λιγότερο από 24 ώρες θα έχετε καινούργια πόρτα.

Όσο μεγάλο ή μικρό είναι αυτό που έχεις να κάνεις, κάντο λίγο καλύτερο από όσο χρειάζεται. Θα το προσέξουν και θα ανταμειφθείς. Οι σωστές εταιρείες επενδύουν στις ομάδες τους. Δημιουργούν το περιβάλλον και τις προϋποθέσεις ώστε οι υπάλληλοι να νιώθουν ασφαλείς στο να προτείνουν ιδέες και να δίνουν feedback . Επενδύστε στους ανθρώπους και εκείνοι θα επιστρέψουν το καλό στην εταιρεία σας

ΔΟΥΚΑΣ ΘΩΜΑΣ &  ΔΕΔΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
C.E.O & Founders