Σχετικά με εμάς

Home Η εταιρεία μας

Ο στόχος μας

Πηγαίνοντας κόντρα στη δύναμη της κρίσης η εταιρεία Doorway σφραγίζει την ομορφιά και την ασφάλεια σε κάθε πόρτα. Ακολουθώντας το σύγχρονο ευρωπαϊκό πάθος για στυλ σας προσφέρουμε μια εξαιρετική επιλογή από πόρτες ασφαλείας, πόρτες εισόδου πολυκατοικίας, πόρτες εσωτερικού χώρου, κάγκελα ασφαλείας, πάνελ αλουμινίου καθώς και μεγάλη ποικιλία από κλειδαριές.

Η Doorway είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειας σας καθώς και για οποιοδήποτε επαγγελματικό σας χώρο. Για αυτό γίνονται όλες οι απαραίτητες τεχνικές μελέτες στον χώρο σας από τους άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς της εταιρείας μας εντελώς δωρεάν για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας που πιθανόν να έχετε. Σε όλη την Ελλάδα η Doorway είναι γνωστή για την υπεροχή και την ποιότητα που προσφέρει.

Τα προϊόντα της εταιρείας είναι ελληνικής κατασκευής με εγγύηση με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά του ΕΛΟΤ της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και ISO 9001:2000 στις πόρτες ασφαλείας.Μεγάλη γκάμα προϊόντων αισθητικής και ποιότητας θα βρείτε στην συνέχεια της ιστοσελίδα μας.

100% Ελληνική
Εταιρεία

Η εταιρεία Doorway ιδρύθηκε το 2009 και σύντομα κατάφερε να εδραιωθεί ως μία από τις πιο αξιόπιστες και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες.

Καινοτομία
Πρωτοπορία

Η εταιρεία μας δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να δημιουργήσουνε custom 100% μοναδικά προϊόντα ακριβώς με τα στοιχεία και τις προδιαγραφές που επιθυμούν.

Υπευθυνότητα
Δημιουργία

Είμαστε υπεύθυνοι για την σωστή επιλογή του καταναλωτή όσον αφορά την ασφάλεια και έπειτα την αισθητική του προϊόντος.

Άρτια Εκπαιδευμένο
Προσωπικό

Οι μηχανικοί της εταιρείας, με πολυετή εμπειρία, σε συνεργασία με τα εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης συνεργάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Doorway σφραγίζει την ομορφιά και την ασφάλεια σε κάθε πόρτα.

Ακολουθώντας το σύγχρονο ευρωπαϊκό πάθος για στυλ σας προσφέρουμε μια εξαιρετική επιλογή από πόρτες ασφαλείας, πόρτες εισόδου πολυκατοικίας, πόρτες εσωτερικού χώρου, κάγκελα ασφαλείας, πάνελ αλουμινίου καθώς και μεγάλη ποικιλία από κλειδαριές.

Γιατί
να μας επιλέξετε

Γραπτή Εγγυήση προϊόντων

Η Εταιρεία μας καλύπτει τις εργασίες της , με εγγύηση 5 ετών για την αποκατάσταση βλαβών που οφείλονται σε δική της υπαιτιότητα.

Ευελιξία Πληρωμής

Η εταιρείας μας σας δίνει την δυνατότητα μηνιαίων δόσεων, εώς και 12 άτοκες δόσεις, για την πληρωμή των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Δωρεάν Ραντεβού στο Χώρο σας

Μέ ένα τηλεφώνημα, οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της εταιρείας μας αναλαμβάνουν την μελέτη του χώρου σας και σας δίνουν γραπτή προσφορά.

Πανελλαδική εξυπηρέτηση

H εταιρεία μας εξυπηρετεί όλη την Αττική για παραγγελίες και τοποθετήσεις όπως επίσης και αποστολή των προιόντων μας σε όλη την Ελλάδα.

doorway

Όσο μεγάλο ή μικρό είναι αυτό που έχεις να κάνεις, κάντο λίγο καλύτερο από όσο χρειάζεται. Θα το προσέξουν και θα ανταμειφθείς. Οι σωστές εταιρείες επενδύουν στις ομάδες τους. Δημιουργούν το περιβάλλον και τις προϋποθέσεις ώστε οι υπάλληλοι να νιώθουν ασφαλείς στο να προτείνουν ιδέες και να δίνουν feedback . Επενδύστε στους ανθρώπους και εκείνοι θα επιστρέψουν το καλό στην εταιρεία σας.

ΔΕΔΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
C.E.O & Founder

Call Now Button