ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Home Κάγκελα Ασφαλείας

Πτυσσόμενα κάγκελα

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας με δυνατότητα ν΄ανοιγοκλείνουν – συρόμενα – δίχως να περιορίζουν την πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους.

100% ασφάλεια η οποία επιτυγχάνεται με την κρυφή εσωτερική κλειδαριά και το πλέγμα της σίτας. Οι μεντεσέδες είναι βαρέως τύπου με κρυφές κολλήσεις για να κάνει την παραβίαση πιο δύσκολη. Είναι εύκολα στην χρήση.

Όλα τα μέρη είναι γαλβανισμένα για την αποφυγή σκουργιάς με το πέρασμα των χρόνων. Τα κάγκελα σύρονται πάνω σε ρουλεμάν βαρέως τύπου και όχι σε πλαστικά ροδάκια.

καγκελα

Κλειδώνει σε 3 σημεία με κλειδαριά της γνωστής εταιρείας Assa Abloy. Η εσοχή για το κλειδί είναι στην εσωτερική όψη του κάγκελου για αποφυγή οποιασδήποτε παραβίασης με δυνατότητα κλειδιού μέσα-έξω.

Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής γάντζων για να κλειδώνει και με λουκέτο ώστε να επιτευχθεί στο 100% η απαραβίαστη λειτουργία του. Η τοποθέτηση συνίσταται στην εξωτερική ή κι εσωτερική όψη του κουφώματος, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σας. Βάφονται σε οποιοδήποτε χρώμα με ηλεκτροστατική βαφή παρέχοντας την δυνατότητα να ταιριάζουν ακόμα και με το χρώμα του κουφώματος.

Τρόποι συντήρησης: δεν χρήζουν ιδιαίτερης συντήρησης, ενδείκνυται με το πέρασμα των χρόνων να γίνεται ένας τυπικός έλεγχος σε όλα τα κινητά μέρη για αποφυγή ακαθαρσιών και σκόνης ώστε να επιτευχθεί η άρτια λειτουργία τους.

Κάγκελα Ασφαλείας Εντός & Εκτός Τοιχοποιίας

Στην Doorway διαθέτουμε σταθερής κατασκευής μεταλλικά κάγκελα ασφαλείας. Είναι χειροποίητα και τα κατασκευάζουμε σε οποιοδήποτε σχέδιο της επιλογής σας.

Τοποθετούνται σε παράθυρα ή σε οποιoδήποτε άνοιγμα θέλουμε ν΄ ασφαλίσουμε.  Κατασκευάζονται από μασίφ σίδερο πάχους 1,4cm και βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή σε οποιοδήποτε χρώμα ral ή sample της επιλογής σας .

Τρόπος τοποθέτησης: τοποθετούνται εντός ή εκτός της τοιχοποιίας και στερεώνονται με μπετόβεργες ή μπετόβιδες.

Άμεση επικοινωνία

Χρειάζεστε βοήθεια?

Επικοινωνήστε μαζί μας και μιλήστε με έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.

Call Now Button