Πανελλαδική
Εξυπηρέτηση

H εταιρεία μας εξυπηρετεί όλη την Αττική για παραγγελίες και τοποθετήσεις όπως επίσης και αποστολή των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα.

Γραπτή Εγγύηση
Προϊόντων

Η Εταιρεία μας καλύπτει τις εργασίες της , με εγγύηση 5 ετών για την αποκατάσταση βλαβών που οφείλονται σε δική της υπαιτιότητα.

Δωρεάν Ραντεβού
στο Χώρο σας

Μέ ένα τηλεφώνημα, οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της εταιρείας μας αναλαμβάνουν την μελέτη του χώρου σας και σας δίνουν γραπτή προσφορά.

Ευελιξία
Πληρωμής

Η εταιρείας μας σας δίνει την δυνατότητα μέχρι και 12 άτοκων δόσεων για την πληρωμή των προϊόντων και υπηρεσιών μας, μέσω πιστωτικής κάρτας.

Πόρτες Ασφαλείας

 

Εξαιρετική Ποιότητα σε πόρτες ασφαλείας για να προφυλάξετε την οικία ή την επιχείρησή σας.

 

Όλες οι Πόρτες Ασφαλείας που θα βρείτε στο Doorway.gr είναι κατασκευασμένες απο υλικά εξαιρετικής ποιότητας που αντέχουν στη φθορά του χρόνου. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι ελληνικής κατασκευής με εγγύηση με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά του ΕΛΟΤ της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και ISO 9001:2000 στις πόρτες ασφαλείας.

Προσφέρουμε μια εξαιρετική επιλογή από πόρτες ασφαλείας, πόρτες εισόδου πολυκατοικίας, πόρτες εσωτερικού χώρου, κάγκελα ασφαλείας, πάνελ αλουμινίου καθώς και μεγάλη ποικιλία από κλειδαριές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Σχετικά με εμάς

Πηγαίνοντας κόντρα στη δύναμη της κρίσης η εταιρεία Doorway σφραγίζει την ομορφιά και την ασφάλεια σε κάθε πόρτα. Ακολουθώντας το σύγχρονο ευρωπαϊκό πάθος για στυλ σας προσφέρουμε μια εξαιρετική επιλογή από πόρτες ασφαλείας, πόρτες εισόδου πολυκατοικίας, πόρτες εσωτερικού χώρου, κάγκελα ασφαλείας, πάνελ αλουμινίου καθώς και μεγάλη ποικιλία από κλειδαριές.

10.000+

Ευχαριστημένοι

Πελάτες

5

Χρόνια

Εγγύηση προϊόντων

10+

Χρόνια

Λειτουργίας

Διαθέτουμε
Υψηλή Τεχνογνωσία

και σας παρέχουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας συνδυάζοντας ασφάλεια και λειτουργικότητα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Ο κάθε καταναλωτής που πρόκειται να αγοράσει μια πόρτα ασφαλείας θα πρέπει να είναι πλήρως ενημερωμένος σχετικά με όλα τα μοντέλα πορτών ασφαλείας για να μπορέσει να επιλέξει το μοντέλο πόρτας που χρειάζεται.

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας της Doorway διακρίνονται για την άριστη ποιότητα και υψηλή αισθητική και αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για εφαρμογή σε αρχιτεκτονικά σχέδια υψηλών απαιτήσεων.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μοντέλα Θωράκισης
Πορτών

Στη σελίδα μας θα ενημερωθείτε για όλα τα μοντέλα θωράκισης της εταιρεία μας στα οποία έχετε την δυνατότητα να τα διαμορφώσετε ανάλογα τις ανάγκες σας.

Όλα τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας με όλες τις πιστοποιήσεις και τις προδιαγραφές που τα καθιστούν ασύγκριτα με την πάροδο του χρόνου.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Θωρακισμένες
Πόρτες Ασφαλείας

Σχεδιάζουμε δημιουργούμε και προσφέρουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών με στόχο την απόλυτη προστασία του σπιτιού σας.

Κουφώματα
Αλουμινίου / PVC

Προσφέρουμε τις ιδανικές λύσεις σε κουφώματα τόσο σε συνθετικά, όσο και αλουμινίου που ξεχωρίζουν για τη λειτουργικότητα τους και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους.

Πόρτες
Εσωτερικού Χώρου

Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα από εσωτερικές πόρτες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του σπιτιού σας ή του διαμερίσματός σας.

Πόρτες Εισόδου
Πολυκατοικίας

Η πόρτα της πολυκατοικίας σας είναι ο καθρέφτης του χώρου που ζείτε και πρέπει να προσφέρει σε σας και τους επισκέπτες την αισθητική που σας κάνει να νιώθετε ευχάριστα αλλά και το αίσθημα ασφάλειας.

Call Now Button